Description
Kush-n-Cheese: OG Kush i Cheese są dwoma smakami najpopularniejszymi w USA i Wielkiej Brytanii, dlatego też są najlepiej sprzedającymi się odmianami w tych krajach.
Tymi odmianami zasługują na miano Królowych Smaku, dlatego też w Dinafem, spróbowaliśmy połączyć te dwie najpopularniejsze odmiany, tworząc w ten sposób Kush´n´Cheese.
Smak Kush´n´Cheese jest bardzo mocny, dojrzałego sera ze skórką z cytryny, kombinowany z diesel, z długotrwałym posmakiem, będącym zupełnie różniącym się od smaków europejskich odmian. Ma bardzo wyjątkowy smak, mocny i złożony.
Problemem tej odmiany jest to, że jest trudna w kamuflowaniu swojego zapachu, gdyż pachnie naprawdę bardzo intensywnie gdy jest w fazie kwitnienia, co jest zarazem jej wdziękiem, dając nieporównywalny aromat i smak.
La Emerald OG Kush użyta w krzyżówce, nadaje bardzo wysoką moc, aż do 20% THC, z niewielką ilością ubocznych kannaboidów, a jej efekt jest bardzo typowy dla Sativa, ekspansywny, radosny i silny, nie nadaje się do okazjonalnych konsumentów.
Ma odpowiednio dobrą produktywność, a jej topy są zwarte, gęste i ciężkie.
Dominuje wzorzec wzrostu sativa Cheese, dlatego też dość się rozrasta w fazie kwitnienia, z otwartą strukturą i dużymi międzywięźlami.
Topy Kush´n´Cheese wytwarzają obfitą ilość żywicy, i nie nadają się dla okazjonalnych konsumentów.
Cechy Kush 'N’ Cheese de Dinafem
Płeć | Feminizowana |
---|---|
Genotyp | Sativa 60%/indica 40% |
Skrzyżowanie | Emerald og kush x old school uk cheese |
Kwitnienie indoor | 55 dni |
Miesiąc zbioru outdoor | Początek / połowa października |
Plon | 500 g/m2 |
Wysokość outdoor | 3 m |
Reviews
There are no reviews yet.